-

سا زما ن

سا زما ن حفا ظت محیط زیست مسوول مدیریت تالابها در ایران می با شد. سا زما ن حفا ظت محیط زیست در تهران مسوول اصلی سیا ستگذاری ، وضع قوانین و مقررات، مدیریت پروژه های ملی ، اختصا ص بودجه به دفا تر استا نی وحما یتهای فنی از این د فاتر می باشد. مدیریت تالاب انزلی برعهده اداره کل محیط زیست گیلان( با حدود 300 کا رمند) می با شد که در مرکز استا ن (رشت) واقع است. این اداره کل با اداره های محیط زیست  در شهر های انزلی و صومعه سراجهت حفاظت از تالاب همکا ری می کند. جمعأ 31 محیط با ن در تالاب فعالیت  میکنند.

 

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ 22 / 7 / 1389برچسب:, توسط رضا محمدی

اهداف

آلودگی آب یکی از جدی ترین مسایل زیست محیطی در تالاب انزلی   محسوب می شود و در مدیریت تالاب، کنترل فاضلاب از الویت اول برخوردار است. هدف از مدیریت فاضلاب، بهبود و حفظ کیفیت آب تالاب انزلی در سطح متناسب با اکوسیستم طبیعی آن است. این امر مستلزم مدیریت متعهدانه و موثر در امور مر بوط به فاضلاب می باشد.

مدیریت فاضلابهای خانگی در مناطق شهری

 شرکت آب و فاضلاب گیلان یک هدف کلی دراز مدت را به منظور توسعه مطلوب سیستم تصفیه فاضلاب در تمامی مناطق شهری  مطابق بااستاندارد تخلیه فاضلاب که توسط سازمان حفاظت محیط زیست توصیه شده است، دارد .  با اینحال توسعه سیستم فاضلاب  باید در تمامی شهرها در نظر گرفته شود. این امر مستلزم کوشش بی دریغ و سرمایه گذاری قابل توجهی می باشد. در این مطالعات، الویت مدیریت فاضلاب بر مبنای موارد ذیل می باشد:1- سرویس دهی به مردم 2- کاهش بار آلودگی تالاب و توسعه طرحهای موجود که در ذیل به آنها اشاره شده است:

  • الویت اول: پروژه های در حال اجرا: نخست پروژه های توسعه سیستم تصفیه فاضلاب در رشت و انزلی   و صومعه سرا به اتمام خواهند رسید. این پروژه ها باعث کاهش چشمگیر میزان COD   نیتروژن کل و فسفر کل در تالاب انزلی خواهند شد.
  • الویت دوم: پروژه توسعه سیستم فاضلاب فاضلاب ماسال ( زیرا ماسال در منطقه بالادست منطقه حفاظت شده سیاه کشیم قرار دارد. طرح توسعه فاضلاب فومن و صومعه سرا برای حفاظت منطقه سرخانکل نیز حائز اهمیت می باشند.)
  • الویت سوم:  توسعه سیستم تصفیه فاضلاب شفت و خمام.
  • سپس  طرح سیستم تصفیه فاضلاب سنگر و تولم به اجرا در خواهند آمد.

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ 22 / 7 / 1389برچسب:طرح مدیریت فاضلابها, توسط رضا محمدی

مراحل یک فن پرتابی



تاچی-وازا (فنون سرپا) به چهار مرحله تقسیم میشوند.

 


او گوشی         



کوزوشی: بر هم زدن تعادل

 

برهم زدن تعادل با کشیدن یا هل دادن حریف با دست، اساسی ترین قسمت یک پرتاب میباشد. و هدف، قرار دادن حریف در وضعیتی است که پرت کردن او راحتتر شود. جهت برهم زدن تعادل، بستگی به فن مورد نظر دارد. برای اینکه حریف روی پاشنه یا پنجه پا قرار گیرد باید فشار مناسب در جهت مورد نظر به او وارد شود. و برای اینکار باید نیرویی که دستها وارد میکنند انفجاری باشه(با سرعت و قدرت بالا) چون باید بر نیروی مقاومتی حریف غلبه کند. در زیر جهتهای کوزوشی نشان داده شده:





 
تسوکوری : قرار گرفتن در موقعیت پرتاب (tsukuri)


بدن حرکت کرده و در ایده آل ترین محل ممکن که تاثیر یک تکنیک رو به حداکثر میرسونه قرار میگیرد. دستها، پاها و قسمت میانی بدن(شکم و پست) به نسب منقبض شده و درعین حالی که بدن کاملا ثابت و استوار است برای بلند کردن، چرخیدن و ... آماده میباشد. پرتاب کردن باید خیلی سریع صورت بگیره در غیر این صورت حریف فرصت کرده تا تعادل خود به دست آورد. زمان بین برهم زدن تعادل و پرتاب کردن باید تا جای ممکن کوتاه باشد. 

 

 

کاکه:  نکنیک پرتابی

اکنون موقع پرتاب کردن میباشد که هدف اصلی است. این حرکت باید خیلی سریع و قوی (انفجاری) باشه. در این  مرحله به تناسب نوع فن از اصل اهرم کردن استفاده میشود. و اکثرا "پا" نقش اساسی رو ایفا میکنه.

 








کامل کردن پرتاب

 

یک حرکت انفجاری از دستها که یک پرتاب کامل و موفق رو به همراه میآورد. و از طرفی باعث افزایش سرعت فن میشه.




ارسال در تاريخ 22 / 7 / 1389برچسب:, توسط رضا محمدی

نمونه فنون بدل


در ادامه چند نمونه تصویری از 7 ضدحمله در جودو نمایش داده شده است:

 

 

(ضدحمله) Kaeshi-Waza

حمله حریف:

 

ضدحمله:

او سوتو گاری

o-soto-gari to ipon-seoi-nage

ایپون سئوی ناگه

او اوچی گاری

o-uchi-gari to ko-uchi-gari

کو اوچی گاری

کوشی گوروما

koshi-guruma to ura-nage

اورا ناگه

تای اوتوشی

tai-sabaki to ko-soto-gari

کو سوتو گاری

تای اوتوشی

کو سوتو گاری

کو اوچی گاری

هارای تسوری کومی آشی

او اوچی گاری

موروته سئوی ناگه

ارسال در تاريخ 22 / 7 / 1389برچسب:, توسط رضا محمدی

صفحه قبل 1 ... 82 83 84 85 86 ... 104 صفحه بعد